Vijesti Društvo Trgom zagospodarili praznični sadržaji – FOTO

Trgom zagospodarili praznični sadržaji – FOTO

0

Nastupom Damjana Teofilovića i Nemanje Nikolića sinoć su otvorene prve „Derventske zimske večeri“, a različiti zabavni sadržaji, rukotvorine i proizvode domaće radinosti na desetak šarolikih štandova Dervenćani će moći posjetiti i danas i sutra.

Događaj na Trgu oslobođenja organizje Turistička organizacija grada.

Planirano je da ova manifestacija tokom tri večeri okupi što veći broj Dervenćana, izlagača i posjetilaca, u prazničnom ruhu. Prve večeri svoje rukotvorine, keksiće i druge proizvode izložili su razni derventski proizvođači, kreativci, a među njima i dosta onih koji su izlagali svoje proizvode u okviru „Derventske ulice“ tokom Vašara, kazala je direktorica ustanove Biljana Teofilović.

Praznična dešavanja nastavljena su i danas kada su derventski mališani danas dočekali dječiju Novu godinu uz Djeda Mraza, Motomrazeve i nastupe svojih vršnjaka iz Dramskog studija, mališana iz vrtića „Trola“ i „Bambija“, hor OŠ „Nikola Tesla“, dok su đaci OŠ „19. april“ svoje rukotvorine izložili na bazaru.

Večeras nas u okviru manifestacije očekuje koncert grupe „Deminutiv“ i predstavnika Dervente u „Ritmu Evrope“ Ivane Simić i Dajane Dujaković, a sutra nastup Gorana Tešanovića, te etno pjesme u izvođenju sestara Nović.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here