Vijesti Društvo Turistička organizacija predstavila adute Dervente na 45. Međunarodnom sajmu turizma u...

Turistička organizacija predstavila adute Dervente na 45. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

0

Turistička organizacija Derveta predstaviće turističku ponudu našeg grada na 45. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu koji je otvoren danas.

Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji i Turistička organizacija Srpske su obezbijedili zajednički štand od 60 metara kvadratnih na kojem će kroz promotivne materijale, brošure, video-materijale i prezentacije turističke ponude Srpske predstaviti veliki broj lokalnih turističkih organizacija – Prijedor, Kozarska Dubica, Laktaši, Teslić, Foča, Ugljevik, Zvornik, Novi Grad, Gradiška, Srebrenica, Kalinovik, Bratunac, Sokolac, Nevesinje, Šipovo i Srbac.

Šef Predstavnišva Mlađan Cicović je istakao da je nastup na ovom sajmu od velikog interesa za Republiku Srpsku jer najveći broj posjetilaca i turista u Srpsku dolazi upravo iz Srbije.

Na ovom sajmu predstaviće se i Udruženje banja Republike Srpske, a samostalno na svojim štandovima i turističke organizacije Banjluka, Trebinje, Istočno Sarajevo /Jahorina/, Bijeljina, Višegrad, Brčko, te Ski-centar “Ravna planina – Stan promet” Pale, Nacionalni park “Kozara” i Banja Mlječanica.

Derventa Cafe/Agencije

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here