Vijesti Društvo Turistička organizacija: U petak druženje najmlađih sa “motomrazevima”

Turistička organizacija: U petak druženje najmlađih sa “motomrazevima”

0

U susret predstojećim praznicima Turistička organizacija Derventa, zajedno sa javnim ustanovama i Gradskom upravom Derventa, pripremila je prigodan praznični program i ukrašavanje grada.

Ispred zgrade Gradske uprave postavljena je novogodišnja jelka i prostor za fotografisanje, a u petak će se održati i niz zanimljivih dešavanja.

U organizaciji Turističke organizacije grada Derventa i Moto kluba “Miron moto” održaće se vožnja “motomrazeva” po gradu i druženje sa našim najmlađim sugrađanima. Od 10 časova “motomrazevi” će krenuti sa Harmana u obilazak grada. Od 10 do 10.20 časova “motomrazevi” će biti ispred Srednjoškolskog centra, od 10.40 kod OŠ “19. april”, potom od 11 časova kod vrtića “Trol”, od 11.15 kod Kluba za djecu “Bambi”, a od 11.30 do 12 časova biće organizovana vožnja po gradu, kažu u TO Derventa.

Od 12 časova održaće se zajedničko druženje na Trgu osbođenja i podjela slatkiša, te oslikavanje lica za djecu.

Tačno u ponoć, 31. decembra, biće organizovan veliki vatromet povodom dočeka 2023. godine, dok će 13. januara u Derventi nastupiti pjevač Peđa Medenica.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here