Vijesti Društvo U Derventi obilježen Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave – FOTO

U Derventi obilježen Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave – FOTO

0

Komentarišući današnji sastanak svih parlamentarnih političkih stranaka, čiji je domaćin bilo Arhijerejsko namjesništvo derventsko, gradonačelnik Milorad Simić je rekao da je atmosfera bila više radna nego svečana.

Mi se slažemo dobro, uz neke turbulencije, ali Derventa ide lijepim koracima naprijed. U svakoj domaćinskoj kući ne slažu se svi kako bi voljeli, ali ako sve na kraju ima pozitivan rezultat, onda je to dobro. Otvorena je jedna od gorućih tema, a to je gradsko groblje, što interesuje i crkvu i odbornike koji će sada možda izglasati da se odvoje novce za tu namjenu. Pričali smo i još o nekolicini stvari, kao i da ćemo češće voditi slične sastanke, jer svi smo mi na istom putu koji želi dobro Derventi, ali moramo birati puteve koji su bolji, poručio je Simić, dodajući da sve to neće poremetiti napredak lokalne zajednice koja je postala grad.

Sastanak, održan pod blagoslovom episkopa Fotija, održan je povodom obilježavanja Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, a tim povodom je zgrada Biblioteke i administrativnog centra bile su u bojama srpske zastave.

Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here