Vijesti Društvo U Osnovnom sudu građani više ne mogu dobiti uvjerenja o nevođenju krivičnog...

U Osnovnom sudu građani više ne mogu dobiti uvjerenja o nevođenju krivičnog postupka

4

U Osnovnom sudu u Derventi građani od danas ne mogu dobiti uvjerenja o nevođenju krivičnog postupka.

Podsjetimo, dio pravosuđa u Srpskoj je u štrajku, tačnije administrativni radnici, ali se to ne odnosi na nosioce pravosudnih funkcija, odnosno sudije i tužioce.

Nakon današnjeg sastanka donesena je takva odluka, saznajemo u ovoj pravosudnoj ustanovi.

Podsjetimo, Sindikat pravosuđa RS od Ministarstva pravde RS i nadležnih institucija zahtijeva da im se povećaju plate zbog rasta obima posla i prestane sa diskriminacijom zaposlenih u odnosu na nosioce pravosudnih funkcija po pitanju toplog obroka, regresa i naknade za obračun minulog staža.

Derventa Cafe

4 KOMENTARI

  1. Sudije ponižavaju pisare i druge neophodne saradnike.Zašto im nedaju podršku.Sudije g ledaju samo svoju guzicu.Radi se o satanizmu i samovolji sudskih ludaka.

  2. Sudije lažu da prebacuju norme jer je dokazano da se smanjuje broj primljenih tužbi i sl, broj riješenih predmeta i sl a sudije prebacuju norme?Revizor državni je to u izveštaju utvrdio.Sudije su lažovi.Nema povećanog obima posla.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here