Vijesti Najave i obavještenja U petak zastoji u isporuci električne energije u više naselja

U petak zastoji u isporuci električne energije u više naselja

0

Iz Elektro Doboja obavještavaju potrošače da će u petak, 9. februara, doći do zastoja u isporuci električne energije u seoskim područjima.

Bez električne energije biće dijelovi Donjih Cerana i to dio naselja oko škole u periodu od 8:50 do 12:55 časova, u zaseoku Stjepanovići od 8:55 do 13 časova i u zaseoku Đurđevići od 8:45 do 12:50 časova.

U periodu od 8:57 do 12:57 časova bez električne energije biće Modran, Plehan, Bunar i Bukovac, tačnije potrošači koji se napajaju sa trafo-područja Modran – Šitum, Plehan – Kovačevci, Bunar – Mijatovići, Bunar – Kozak, Bunar – Stanići, Modran – Groblje, Bukovac (De).

Kraći petominutni prekidi u periodima od 8:55 do 9 i od 12:55 do 13 časova očekuje potrošače u Zelenikama, Cerovima i Kosturu.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here