Vijesti Društvo U Policijskoj stanici Derventa nema zaraženih službenika

U Policijskoj stanici Derventa nema zaraženih službenika

0

Trojica policijskih službenika Policijske stanice u Brodu zaražena su virusom korona, dok ih je 17 upućeno na kućnu izolaciju, zbog kontakata sa zaraženim licima. U policijskoj stanici Derventa nema zaraženih, niti policajaca u izolaciji.

Rad u ovim policijskim stanicama, uz pojačanja u Brodu, odvija se – normalno.

Ovo su odgovori iz dobojske Policijske uprave na pitanja portala MojBrod.info, povodom saznanja da je prije petnaestak dana, nakon sahrane majke jednog policajca iz Dervente, sa službom u Brodu, došlo do masovne zaraze ljudi i slanja u kućnu izolaciju.

U Policijskoj stanici Brod utvrđeno je da su tri policijska službenika pozitivna na virus korona, dok je ukupno 17 policijskih službenika upućeno na kućnu izolaciju, zbog kontakata sa zaraženim licima. Tokom ovog perioda, u Policijskoj stanici u Brodu omogućen je normalan proces rada, a istima su u pomoć pristizala i četiri policijska službenika iz drugih stranica. U policijskoj stanici Derventa nema zaraženih policijskih službenika kao ni upućenih na kućnu izolaciju, stoji u saopštenju Policijske uprave Doboj.

Dodaju da većina policijskih službenika kućna izolacija ističe sutra ili tokom sljedeće sedmice.

N. ĐURIĆ

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here