Vijesti Najave i obavještenja U ponedjeljak zastoji u isporuci električne energije

U ponedjeljak zastoji u isporuci električne energije

0

Iz Elektro Doboja obavještavaju korisnike da će u ponedjeljak (11. novembra) doći do zastoja u isporuci električne energije u seoskom području.

Od 8 do 10 časova će doći do prekida u isporuci električne energije u dijelovima naselja Velika Sočanica: zaseok Đukići (za potrošače koje se napajaju sa trafo-područja V. Sočanica – Đukić), od 10.30 do 12.30 časova zaseok Prijevići (koje se napajaju sa trafo-područja V. Sočanica – Prijevići), a od 10.30 do 12.30 časova zaseok Baleševići (koje se napajaju sa trafo-područja V. Sočanica – Baleševići).

U periodu od 13 do 15 časova bez električne energije biće dio naselja Donja Lupljanica, odnosno zaseok Ćudići, za potrošače koje se napajaju sa trafo-područja D. Lupljanica – Ćudići.

U vremenu od 13 do 15 časova će doći do prekida u isporuci električne energije u Crnči, za potrošače koji se napajaju sa trafo područja: Crnča 1, a od 8 do 10 časova i u zaseoku Marjanovići, za one koji se napajaju sa trafo-područja Crnča – Marjanović.

U slučaju da radovi budu završeni prije navedenog roka, prekid u isporuci biće kraći od najavljenog, navode u Elektro Doboj.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here