Vijesti Najave i obavještenja U prodaji karte za predstavu banjalučkog Gradskog pozorišta “Jazavac”

U prodaji karte za predstavu banjalučkog Gradskog pozorišta “Jazavac”

0

Od danas su u prodaji karte za pozorišnu predstavu “PMS – Post Muški Stres”, koju će na bini derventskog Centra za kulturu će odigrati glumci Gradskog pozorišta “Jazavac”.

Predstava se na duhovit način bavi problemom muško – ženskih odnosa, čini se nepresušnim izvorom inspiracije i vječitom temom ženskih razgovora, od ranog djetinjstva do poznih godina. Ali, kako žene sazrijevaju, tako se mijenja i njihov odnos prema muškarcima.

Koristeći tekstove Duška Radovića, dvije glumice pričaju priče desetaka žena kroz situacije bliske našoj svakodnevici.

– Predstava je namijenjena i muškarcima i ženama. Prvima da saznaju šta žene misle o njima, a drugima zbog mogućnosti identifikacije i pronalaska rješenja problema s prvima. Zgode i nezgode s “jačim polom” u ovoj prvenstveno glumačkoj predstavi, u kojoj do izražaja dolazi talenat glumica, su nasmijavale publiku iz priče u priču, poručuju organizatori.

Predstava će biti izvedena u srijedu (29. marta), od 19 časova, a cijena ulaznice, koje se mogu nabaviti na biletarnici Centra za kulturu, je 5 maraka.

Inače, Gradsko pozorište “Jazavac” iz Banjaluke nedavno je obilježilo deceniju postojanja.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here