Vijesti Najave i obavještenja U srijedu otvaranje 17. Sajma privrede i turizma

U srijedu otvaranje 17. Sajma privrede i turizma

1

JU Sportski centar Derventa, zajedno sa Turističkom organizacijom našeg grada, priprema 17. Sajam privrede i turizma koji će se i ove godine održati uz pokroviteljstvo Vlade Republike Srpske i gradonačelnika Dervente.

Kao i do sada, Sajam će se održati u okviru Velikogospojinkih svečanosti, i to u period od 23. do 25. avgusta.

Prijave izlagača su počele i trajaće do samog otvaranja sajma. Kao i svake godine, očekujemo oko 120 izlagača, a do sada su se prijavile i firme koje ranijih godina nisu izlagale u Derventi, otkrio je direktor Sportske dvorane Miroslav Simić.

Posjetioci će na svečanosti otvaranja koja je predviđena za 17 časova moći uživati u gastro festu, muzičkom programu, te besplatnom piću i roštilju, a planirani su i skokovi padobranaca i animacije za najmlađe.

Podsjećamo, trodnevna manifestacija odvija se na površini od 3.200 kvadrata otvorenog i zatvorenog prostora, uz brojne popratne sadržaje, a posjetioci će moći da ih posjete svakog dana od 10 do 21.30 časova.

Sve informacije zainteresovani mogu dobiti na brojeve telefona 053334090 i 065 470 627 ili adresu e-pošte [email protected].

Derventa Cafe

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here