Vijesti Najave i obavještenja U toku prijave za tradicionalnu “Somijadu” na Savi

U toku prijave za tradicionalnu “Somijadu” na Savi

1

Sportsko-ribolovno društvo “Ukrina” obavještava zainteresovane ribare da će se tradicionalna „Somijada“ održati od 23. do 25. jula na rijeci Savi u Trstencima na stazi „ Kod Đorđe“.

Takmičiće se ekipe od po tri ribolovca.

Sve grupe trebaju obavijestiti sekretara SRD „Ukrina“ o svom učešću na takmičenju do četvrtka 22. jula do 12 časova zbog tehničke pripreme kao i obezbjeđivanja sudija. Vođa ekipe dužan je imenovati članove ekipe i naziv takmičarske ekipe, saopšteno je iz SRD “Ukrina”.

Žrijebanje, te potrebne informacije i uputstva takmičari će dobiti na zbornom mjestu na pomenutoj stazi u petak, 23. jula. Pecanje će trajati 36 sati neprekidno, a nakon takmičenja učesnici takmičenja će lično organizovati zajedničko druženje uz ručak.

Derventa Cafe

1 komentar

  1. Na ovoj lokaciji u Trstencima nikada nije bilo ribe za ulov samo je pristupačna za dolazak kraj Save.Na Ukrini ima mnogo više ribe i mogućnosti za ribolov.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here