Vijesti Kultura i obrazovanje Učenici SŠC “Mihajlo Pupin” posjetili “Budućnost” i “Zlatni lug” – FOTO

Učenici SŠC “Mihajlo Pupin” posjetili “Budućnost” i “Zlatni lug” – FOTO

0

Učenici JU SŠC “Mihajlo Pupin” su posjetama Centru za djecu sa posebnim potrebama “Budućnost” i “Zlatnom lugu” nastavili sa obilježavanjem Dana srednjoškolaca.

Prigodnim poklonima i bogatim programom srednjoškolci su obradovali drugare u “Budućnosti”. Zajedno su pjevali uz školski bend, uživali u recitacijama i smijali se uz modernu i inovativnu interpretaciju bajke “Ivica i Marica”.

Korisnici “Zlatnog luga” su imali priliku čuti nekoliko pjesama školskog benda, recitacije poznatih svjetskih književnika, smijati se uz skečeve “Ženskih razgovora”, a posebno su im dušu razgalile etno pjesme u izvodjenju školske pjevačke grupe.

Ovogodišnjim aktivnostima smo pokušali obuhvatiti različite kategorije te smo program prilagodili najmladjem uzrastu u vrtiću, članovima Udruženja “Sunce” i Zavoda “Budućnost”. Posebno emotivno je bilo u “Zlatnom lugu” gdje su učenici svu svoju pažnju posvetili najstarijoj populaciji posmatrajući ih kao svoje bake i djedove, saopštili su iz SŠC “Mihajlo Pupin”.

Međunarodno vijeće studenata je u Londonu 1939. godine proglasilo 17. novembar Danom srednjoškolaca i to u znak sjećanja na studentske demonstracije u Pragu kada je više od 1200 studenata zatvoreno u koncentracione logore, a 9 studenata i profesora je strijeljano.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here