Vijesti Društvo Udruženje „Sunce” pokreće pružanje usluga profesionalnog čišćenja i održavanja objekata

Udruženje „Sunce” pokreće pružanje usluga profesionalnog čišćenja i održavanja objekata

0

U okviru projekta “Aktivno kroz život” Udruženje roditelja djece sa posebnim potrebama “Sunce” je realizovalo niz aktivnosti usmjerenih ka roditeljima djece sa smetnjama u razvoju i roditeljima iz višečlanih porodica, a sve u cilju stvaranja preduslova za uključivanje ove ciljne kategorije na lokalno tržište rada.

Projekat je proveden uz podršku UNICEF-a u BiH, u okviru projekta „Jačanje socijalne i zdravstvene zaštite kao odgovor na pandemiju Covid – 19 u BiH“, kojeg finansira USAID.

Kao rezultat dosadašnje implementacije projekta, Udruženje „Sunce” pokreće pružanje usluga profesionalnog čišćenja i održavanja objekata u našem gradu, uz angažovanje roditelja koji su prošli obuke u prethodnom periodu. Ovim putem pozivamo sve subjekte zainteresovane za korištenje usluga profesionalnog čišćenja da se uključe u našu inicijativu i doprinesu razvoju i održivosti ove ideje, kažu u udruženju.

Sve dodatne informacije se mogu dobiti na broj telefona 053/333 – 846 ili lično u prostorijama Udruženja „Sunce“.

Derventa Cafe

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here