Vijesti Društvo Udruženje žena Derventa: Inicirana izrada Lokalnog akcionog plana za prevencuiju i suzbijanje...

Udruženje žena Derventa: Inicirana izrada Lokalnog akcionog plana za prevencuiju i suzbijanje nasilja

0

Udruženje žena “Derventa”, kao partner “In fondacije”, a u sklopu realizacije projekta „Jačanje institucionalnog i socijalnog odgovora na rodno zasnovano nasilje u BiH”, podržanog od Ambasade Kraljevine Holandije, održala je danas radni sastanak za izradu Lokalnog akcionog plana za prevencuiju, sprečavanje i suzbijanje nasilja u porodici za period od dvije godine.

Na prvom radnom sastanku dogovoreno je da se predlože aktivnosti vezane za prevenciju, sprečavanje i suzbijanje nasilja u porodici prema utvrđenim Strateškim pravcima djelovanja na ovom planu, saopštili su iz Udruženja žena.

Radnom sastanku prisustvovali su predsjednica Opštinske komisije za ravnopravnost polova, predstavnici opštine, škola, Centra za socijalni rad, Centra za mentalno zdravlje i učesnici ciljnih grupa sa radionica.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here