Vijesti Društvo Udruženje žena Derventa započinje edukaciju žena o radnim pravima i značaju digitalizacije

Udruženje žena Derventa započinje edukaciju žena o radnim pravima i značaju digitalizacije

0

 

Udruženje žena Derventa započinje projekat “Edukacija žena o radnim pravima i značaju digitalizacije” u okviru kojeg će provoditi anketu među zaposlenim ženama o poznavanju radnih prava i značaju digitalizacije u ovoj oblasti.

Analiza dobijenih podataka biće prezentovana na okruglom stolu, a ostale aktivnosti realizovaće se u skladu s planom, kažu u udruženju.

Cilj projekta je jačanje svijesti, unapređenje znanja, zaštita i promocija, te edukacija ciljnih grupa o digitalnim tehnologijama za unapređenje kvaliteta života u kontekstu radnih i ljudskih prava. Projekat se realizuje u deset lokalnih zajednica u BiH, a jedna od njih je i Derventa, ističu.

Projekat se provodi kao dio aktivnosti programa „EU podrška unapređenju radnih i ljudskih prava kroz digitalizaciju“, a kojeg provode organizacije „LIR Evolucija“ iz Banjaluke i „Nešto više“ iz Sarajeva.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here