Vijesti Društvo I “Udruženje žena” uz malog Eldara

I “Udruženje žena” uz malog Eldara

0

Udruženje “Sunce” pokrenulo je humanitarnu akciju za Eldara Jusića, petogodišnjaka iz Dervente koji boluje od rijetke bolesti Fibrosis cystica-Cistična fibroza. Cistična fibroza je bolest koja ugrožava rad vitalnih organa, a najviše pogađa respiratorni sistem, pankreas, bubrege i jetru.

Eldar se pet godina bori sa ovom opakom bolešću, uz neizmjernu brigu roditelja, njegovih ljekara i starije sestre, a sada mu je potrebna i pomoć sugrađana kako bi mu se nabavio neophodan aparat koji bi mu olakšao njegovo teško zdravstveno stanje.

– “Udruženje žena” Derventa pridružilo se udruženju “Sunce” u humanitarnoj akciji za Eldara, tako što smo prilikom tradicionalnog obilježavanja Dana žena prikupili 420 maraka i sredstva uplatili na račun Eldarovih roditelja. Našem malom sugrađaninu želimo uspješno liječenje i veselije i srećnije dane, poručuju iz “Udruženja žena”.

Kako vi možete pomoći Eldaru pročitajte OVDJE.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here