Vijesti Društvo Udruženju “Sunce” novo vozilo

Udruženju “Sunce” novo vozilo

0

Udruženje roditelja, djece i omladine sa poteškoćama u razvoju “Sunce” dobilo je novo vozilo FIAT, koje je ovom udruženju uručila predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović kao pokrovitelj humanitarne akcije “S ljubavlju hrabrim srcima” u okviru koje je prikupljeno gotovo 620.000 KM.

Savez Udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim licima “Menerali” nabavio je ukupno 13 vozila, koja će biti raspoređena njihovim članicama u 13 opština i gradova, mađu kojima je i Derventa.

Ispred Savez “MeNeRaLi” velika zahvalnost našoj Predsjednici Željki Cvijanović i svim građanima Republike Srpske koji su dali svoj doprinos učešćem u akciji, te na taj način pomogli unapređenju života naših porodica. Ovo je početak u obezbjeđivanju prevoznih sredstava za potrebe naših korisnika i udruženja, saopšteno je iz ove organizacije.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here