Vijesti Društvo Objavljen poziv za dodjelu sredstava za kapitalne investicije u poljoprivredi

Objavljen poziv za dodjelu sredstava za kapitalne investicije u poljoprivredi

0

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske obavještava korisnike podsticaja da je danas objavljen Javni poziv za podnošenje prijava za odobravanje novčanih podsticaja za kapitalne investicije u 2024. godini.

Javni poziv se može pronaći na internet stranici Agencije za agrarna plaćanja i stranici Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske, kao i u dnevnom listu „Glas Srpske“. Poziv će biti otvoren do 17. aprila do 16 časova.

Javni poziv je otvoren 20 dana od dana objavljivanja i obavezno sadrži predmet javnog poziva, lica koja mogu biti učesnici javnog poziva, uslove koje je korisnik sredstava obavezan da ispuni, visinu sredstava koja se dodjeljuju, potrebnu dokumentaciju, rok za dostavljanje prijava, postupak za dodjelu sredstava i obaveze korisnika nakon dobijanja sredstava, saopšteno je iz Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Gradske uprave Derventa.

Derventa Cafe

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here