Vijesti Privreda Uspješan porodični posao: Predstavljamo računovodstvenu agenciju “Bilanca”

Uspješan porodični posao: Predstavljamo računovodstvenu agenciju “Bilanca”

1
Miloš i Katica Tokić sa zaposlenicima “Bilance”

Jedan od najboljih primjera uspješnog porodičnog posla u Derventi svakako je knjigovodstveni servis „Bilanca“. Agenciju koju su 2000. godine osnovali Miloš i Katica Tokić, danas razvijaju njihov sin Goran i njegova supruga Nada, sa njihovih troje mladih kolega Jelenom Vračević, Natašom Vidojević i Denisom Nedićem.

Pored računovodstvenih usluga klijentima različitih veličina i djelatnosti, „Bilanca“ pruža poresko savjetovanje, izradu kreditnih projekcija, obračun i prijavu PDV-a, poreza na dobit, poreza na dohodak, taksi i drugih poreza i doprinosa, te izradu finansijskih izvještaja i brojne druge usluge.

Miloš i Goran Tokić

Posvećenost poslovnim obavezama, te uslužnost i pouzdanost u radu dovela je do toga da je agencija do danas stekla povjerenje više od 60 klijenata.

– Naši ciljevi su da tačno i ažurno obradimo knjigovodstvene podatke, obezbjedimo sigurnost u smislu poreskih i drugih propisa, te analizom računovodstvenih podataka pomognemo klijentu da poboljša poslovanje, kaže certifikovani računovođa Goran Tokić.

A prednosti angažmana knjigovodstvenog servisa u odnosu na formiranje sopstvenog računovodstva su svakako manji troškovi za klijenta, kao i veća sigurnost, zbog raznovrsnijih poslova koju servis obavlja i češćih kontrola sa kojima se u agenciji susreću. Na taj način daje se više vremena klijentu za bavljenje osnovnom djelatnosti.

Ono što nas izdvaja od drugih sličnih agencija jeste to što naš rad pokušavamo da obavljamo u sjedištima preduzeća, a što manje u našim kancelarijama, a to omogućava bolju dostupnost informacija klijentu, kaže Tokić.

Zbog svega pomenutog, njihovi klijenti su neka od najvećih derventskih preduzeća, ali i privredni subjekti iz Prnjavora, Modriče, Doboja i Banjaluke.

Agencija „Bilanca“ nalazi se Ulici Kralja Petra I, a više informacija možete pronaći na www.bilanca.info.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here