Vijesti Društvo Uz pjesmu i muziku: Udruženje žena Derventa upriličilo tradicionalni Osmomartovski prijem –...

Uz pjesmu i muziku: Udruženje žena Derventa upriličilo tradicionalni Osmomartovski prijem – FOTO

0

Udruženje žena Derventa, pod pokroviteljstvom Grada Derventa, upriličilo je i ove godine u Centru za kulturu tradicionalni Osmomartovski prijem.

Predsjednica Udruženja žena Jovanka Popović zahvalila se lokalnoj zajednici jer je omogućila da se i ove godine pripadnice ljepšeg pola obilježe ovaj važan praznik.

Sa nama je večeras gotovo 300 pripadnica ljepšeg pola, i one sa sela i one iz grada, bez ikakvih razlika i to nam je posebno zadovoljstvo. Već polako postaje tradicija da nam podršku daju i učenici srednjih škola, koji su zajedno sa Gordanom Simić, pripremili prigodan program u vidu podsjećanja na ono što Dan žena zaista predstavlja, poručila je Popovićeva uputivši iskrene čestitke povodom Međunarodnog dana žena svim Dervenćankama.

Čestitkama se pridružio i gradonačelnik Milorad Simić.

Zaista mi je zadovoljstvo jer se okupio ovoliki broj dama, ali uvijek mi ostane žao zbog svih onih koje nisu mogle doći. Prilika je ovo da se družimo i podsjetimo se koliki je značaj Dana žena i zaista mi je puna duša i ovo zadovoljstvo se ne može mjeriti, poručio je Simić.

Derventa Cafe

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here