Vijesti Društvo Uz trubače i dobro raspoloženje: Maturanti slave kraj srednjoškolskog obrazovanja – FOTO/VIDEO

Uz trubače i dobro raspoloženje: Maturanti slave kraj srednjoškolskog obrazovanja – FOTO/VIDEO

2

Već tradicionalnom povorkom automobilima, uz pjesmu i nezaobilazne zvuke trubača, maturanti derventskih srednjih škola obilježili su završetak ovog dijela obrazovanja.

Ove školske godine u Stručnoj i tehničkoj školi maturiralo je 140 ekonomskih, poljoprivrednih i turističkih tehničara, kao i bravara, obrađivača metala rezanjem i kuvara.

Iz SŠC “Mihajlo Pupin” izašlo je 127 gimnazijalaca, tehničara računarstva i elektroenergetike, kao i prva generacija mehatroničara.

Nakon zajedničke fešte, slavlje je nastavljeno u obližnim kafićima. Početkom juna očekuju ih i maturske večeri.

Derventa Cafe

2 KOMENTARI

  1. Parada kića i šunda sa šund muzikom i primitivnom vriskom. I sve to jos uz podrsku policije. Tako nesto ne postoji nigdje u svijetu. Zivio sam u Njemackoj i putovao po Evropi, ali maturante sa zastavama i šund folklorom nisam nigdje vidio. Uz sve to jos zastave Srbije. Zastave druge drzave. Smijesno. Stali su ova djeca naucila u tim „skolama“. Nije nikakvo cudo sto sa univerzitet u Banjoj Luci nalaz na 5687-om mjesto u svijetu. Iza vecernje skole za opismenjavanje u Kalkuti.

    • Vaš komentar je skoro isti kao i prošle godine samo sa drugom nadimkom.
      Zastava srBskog naroda je ista gdje god da živi. Ako ste u Njemačkoj pogledajte sve naše organizacije da imaju zastavu svog naroda koga predstavljaju.
      Dakle, uz sve prozapadne sabotaže Srbi imaju jedan grb i zastavu i nekoliko država počev od Crne Gore, R. Srpske pa do Srbije koja je matica svim Srbima i srpskim državama gdje god da su.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here