Vijesti Društvo Vatrogasci i Oružane snage izveli zajedničku vježbu – FOTO

Vatrogasci i Oružane snage izveli zajedničku vježbu – FOTO

0

Pripadnici Profesionalne vatrogasno-spasilačke jedinice Grada Derventa juče su učestvovali u zajedničkoj pokaznoj vježbi u krugu kasarne u Derventi, koju su organizovale Oružane snage BiH, pod nazivom „Pomoć civilnoj strukturi pri pojavi zemljotresa“.

Pripadnicima PVSJ Derventa imali su zadatak da pretraže prostorije, pronađu i izvedu spasavanje povređenih, te gašenje požara u objektu i odimljavanje.

Kako se radilo o veoma složenoj vježbi visokog rizika, strješina PVSJ zahvalio se komandi koja je preuzele mjere bezbjednosti pri izvođenju vježbe.

Vježba je izvedena uspješno, a cilj vježbe je da se kroz partnerski rad i dobru koordinaciju svih relevantnih službi za zaštitu i spasavanje stvore svi preduslovi za podizanje na viši nivo bezbjednosti stanovništva Grada Derventa od raznih nepogoda, kažu u PVSJ Derventa.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here