Vijesti Hronika Vatrogasci ugasili dva požara, u jednom gorjela i plinska boca – FOTO

Vatrogasci ugasili dva požara, u jednom gorjela i plinska boca – FOTO

0

Pripadnici Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice grada Derventa danas su intervensali na dva požara.

Jutros malo prije osam časova je došlo do požara na objektu vlasnika S.O. u Žeravcu na kojem je pričinjena materijalna šteta.

U trenutku požara koji je izbio u unutrašnjosti objekta niko se nije nalazio u objektu, a prilikom pretraživanja je pronađena plinska boca koju je zahvatila vatra, ali je ista brzo uklonjena iz zone požara i tako spriječena eksplozija. Požar su prijavili pripadnici policijske stanice Derventa, saopšteno je iz TVSJ Derventa.

Večeras u 17:25 časova došlo je do požara na krovnoj konstrukciji objekta vlasnika A.P. u ulici Ive Andrića. Zahvaljujući blagovremenoj dojavi, brzoj i efikasnoj reakciji vatrogasaca požar je brzo ugašen. U požaru nije bilo povređenih, a pričinjena je manja materijalna šteta.

Detventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here