Vijesti Privreda Više od stotinu izlagača na Petom sajmu privrede i turizma

Više od stotinu izlagača na Petom sajmu privrede i turizma

0

U Derventi je 25. avgusta otvoren Peti sajam privrede i turizma, u okviru 159. Derventskog vašara, koji će trajati do 27. avgusta. Na oko 3200 metara kvadratnih izložbenog sajamskog prostora Sportske dvorane u Derventi svoju ponudu predstavilo je više od 100 izlagača, rekao je Miroslav Simić, direktor Sportske dvorane, koja je organizator sajama.

Vise od stotinu izlagaca na Petom sajmu privrede i turizma

– Izlagači su došli iz BiH, Hrvatske, Srbije, Njemačke,Slovenije i Norveške. Ove godine svi izlagači su odlučili da posjetiovcima ponude sajamski popust- kaže Simić.

Otvaranje sajma uveličali su padobranci, za posjetiovce je bio dostupan bik na ražnju i točeno pivo. U dane trajanja sajma održaće se nekoliko predavanja za poljoprivredne proizvođače. Svečano presjecanje vrpce obavili su narodni poslanik iz Dervente Vesna Jungić i načelnik opštine Milorad Simić. Pored sajamskih sadržaja, predstvaljena je gastro ponuda derventskog kraja.

Generalni pokrovitelj sajma je Ministarstvo trgovine i turizma Vlade RS,načelnik opštine Derventa, a suorganizator je Turistička organizacija opštine Derventa.

N.S. – Posavske novosti

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here