Vijesti Kultura i obrazovanje “Više ćemo cijeniti njihov trud”: U Stručnoj školi učenici i nastavnici zamijenili...

“Više ćemo cijeniti njihov trud”: U Stručnoj školi učenici i nastavnici zamijenili uloge – FOTO

0

 

Učenici Stručne i tehničke škole, u organizaciji Savjeta učenika i podrške uprave škole, obilježili su danas Međunarodni dan volontera, a tim povodom nastavnici su ustupili su svoja mjesta ucenicima koji su privremeno preuzeli uloge svojih profesora.

Učenici su u toku tri nastavna časa imali priliku da osjete obaveze i radne zadatke svojih profesora te da se nose sa svakodnevnim obavezama i izazivima prosvjetnih radnika. Više nego ozbiljno supristupili ovom zadatku, ispunili svoje obaveze, te još jednom pokazali da škola nema samo obrazovni zadatak, nego i vaspitni, koji je često i važniji, saopšteno je iz Stručne i tehničke škole.

Direktor Branka Jović i stručna služba škole, nakon realizovane akcije, sa učenicima su održali sastanak na kojima su sumirali utisake.

Učenici se složili da poziv prosvjetnih radnika nije nimalo jednostavan, te da će ubuduće više cijeniti trud svojih nastavnika.

Derventa Cafe

 

 

 

 

 

 

 

 

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here