Vijesti Hronika Više od 400 vozača kontrolisano na opijate

Više od 400 vozača kontrolisano na opijate

0

Tokom regionalne akcije pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa pod dejstvom opojnih droga ili psihoaktivnih supstanci, provedenoj proteklog vikenda na području Policijske uprave Doboj, kontrolisano je 408 učesnika u saobraćaju.

Evidentirano je 70 prekršaja po Zakonu o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH koji nisu bili predmet akcije, kažu u Policijskoj upravi Doboj.

Zbog vožnje u alkoholisanom stanju iz saobraćaja je isključeno 69 učesnika u saobraćaju, od kojih je 10 lišeno slobode zbog utvrđenog prisustva alkohola u organizmu preko 1,5 g/kg. Jedan vozač je lišen slobode zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod dejstvom opojnih droga, stoji u saopštenju.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here