Vijesti Sport Vremena sve manje: I dalje neizvijesnost oko formiranja nove uprave Tekstilca

Vremena sve manje: I dalje neizvijesnost oko formiranja nove uprave Tekstilca

0
Gatarić, Ružojčić i Plisnić

Nakon što je klupsko rukovodstvo, predvođeno Bojkom Gatarićem, predsjednikom Skupštine, te prvim čovjekom Upravnog odbora Savom Ružojčićem, podnijelo ostavku, u redovima Tekstilca nije riješeno pitanje novog sastava klupskog rukovodstva, piše Glas Srpske.

Kao prvi kandidat da preuzme klupsku upravu spominje se ovdašnji privrednik Duško Reljić, ali se ovaj sportski radnik još dvoumi da li da prihvati “vruć krompir”. Reljić je ranije u nekoliko navrata imao puno razumijevanje za pokrivanje finansijskih rashoda, pokazujući spremnost da pomogne “krojačima”, a da li će ostati na tom fonu, nikome u gradu na rijeci Ukrini za sada nije poznato.

Uglednom privredniku ostavljena je mogućnost da bira saradnike, ali stiče se utisak da se smanjio broj onih koji bi u Derventi bili spremni da postanu dio klupske uprave. Pozicija Dervenćana na tabeli poslije 16 odigranih kola je izuzetno teška i nalaze se na posljednjem mjestu, a dramatična obilježja stigla su nakon što je potvrđeno da će Prva liga Republike Srpske od naredne jeseni biti smanjena sa sadašnjih 12 na deset klubova.

Uz to, neophodno je angažovati i novog trenera, nakon što su Igora Jankovića u finišu minule polusezone privremeno naslijedili na golman Dejan Plisnić i igrač Dragan Jolović.

Činjenica je da je u klubu bilo mnogo improvizacija, pa smo, poslije nekoliko uspješnih prvoligaških sezona, stigli do dna. Nadam se da se, uz nekoliko vrsnih zimskih pojačanja, možemo izvući iz donjeg dijela tabele, ali je za takav poduhvat neophodno da imamo dobre igrače i sposobno klupsko rukovodstvo, koje će utvrditi strategiju prvoligaškog opstanka, rekao je kaže kapiten Plisnić.

Još nije određen datum početka priprema, a nije jasna ni situacija sa nekoliko fudbalera koji su izrazili želju da promijene sredinu.

Glas Srpske

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here