Vijesti Društvo Vremenska prognoza

Vremenska prognoza

0

Tokom narednih sedam dana meteorolozi najavljuju promjenjivo vrijeme.

Prvog radnog dana nove sedmice (ponedjeljak, 15. januar) biće oblačno vrijeme sa mogućom slabom kišom tokom većeg dijela dana, a koja će u večernjim časovima prijeći u susnježicu i snijeg. Temperature tokom jutra i večeri iznad nule, a tokom dana i do 5 stepeni Celzijusovih.

Oblačno vrijeme biće i u utorak, ali bez padavina. Tokom jutra i večeri moguć je pad temperatrura i ispod nule, dok će tokom dana najviša dosezati do 3 stepena.

Više sunčanih intervala i porast temperatura na najviših 6 stepeni meteorolozi najavljuju u srijedu, pri čemu nas u četvrtak očekuje vrhunac kratkotrajnog toplotnog talasa i visokih 17 stepeni.

Ipak, tokom noći će doći do padavina i pada temperature, tako da će u petak biti tek iznad nule, uz moguću susnježicu i snijeg.

Tokom vikenda vedro i prohladno, temperature u jutarnjim i večernjim časovima ispod nule.

Derventa Cafe/Freemeteo

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here