Vijesti Kultura i obrazovanje Vrtić “Trol”: U četvrtak počinje Pripremni program za predškolce

Vrtić “Trol”: U četvrtak počinje Pripremni program za predškolce

0

Iz vrtića Trol podsjećaju roditelje da Pripremni program za djecu u godini pred polazak u školu počinje 1. aprila.

Molimo roditelje čija djeca su upisana u Pripremni program da djecu dovedu u četvrtak, 1. aprila, u 16.15 časova. Medicinska sestra na ulazu u objekat obaviče trijažni pregled pri ulasku djeteta u vrtić. Roditelji su dužni da poštuju propisane epidemioloske mjere, da nose masku u krugu dvorišta vrtica i da drže distancu predviđenu mjerama. Takođe, molimo roditelje, da ne bi došlo do nepotrebne gužve pred vrtićem, da samo jedna odrasla osoba dovodi dijete, saopštili su iz “Trola”.

Napominju da će po završetku programa roditelji će djecu preuzimati na ulazu ustanove.

Ovaj program predstavlja pripremu za djeca koja će krenuti u prvi razred osnovne škole u septembru 2021. godine, a ne pohađaju nijednu predškolsku ustanovu.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here