Vijesti Kultura i obrazovanje Zablistali i maturanti OŠ “Đorđo Panzalović” – FOTO

Zablistali i maturanti OŠ “Đorđo Panzalović” – FOTO

0
Najbolji učenici sa direktorom škole Željkom Stjepanovićem

Trideset sedam učenika završnih razreda osinjske OŠ “Đorđo Panzalović” svečano je proteklog petka obilježilo završetak osnovnoškolskog obrazovanja.

Generacija 2018/2019 može se pohvaliti pohvaliti brojnim priznanjima u nastavnim i vannastavnim aktivnostima, kao i sa izuzetnim učenicima Marijom Simić, Duškom Babić i Sanjom Vukičević, nosiocima “Vukove diplome”.

Ove godine nije nastavljena tradicija da jedan od “vukovaca” bude i učenik generacije, pa je tako to priznanje pripalo Nikolaju Staniću, koji je, pored odličnih ocijena, ostvario uspjehe na opštinskim, regionalnim i drugim takmičenjima.

Sa druge strane, nastavljena je tradicija po kojoj su maturanti osinjske škole upriličili svečani defile, tokom kojeg su pokazali divne toalete, a sve to uz zvuke trubača, a potom i matursku zabavu.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here