Vijesti Društvo Započeti radovi na izgradnji Ulice 9. januar

Započeti radovi na izgradnji Ulice 9. januar

0

Prošlogodišnjim Planom kapitalnih investicija ugovorena je izgradnja Ulice 9. januar koja će prolaziti pored istoimenog parka, a ovaj posao vrijedan 147.000 maraka izvešće derventsko preduzeće „Geokop“.

Izvođač radova je ovih dana uveden u posao i započeti su pripremni radovi u vidu čišćenja parcele, okolčavanja lokacija i predviđenih podzemnih radova, rekla je Jefimija Šerbić, ovlašteno lice Odjeljenja za stambeno komunalne poslove.

– Projekat je zamišljen da se provede u dvije faze. Prošlogodišnjim budžetom je predviđeno da se izvede građevinska faza sa asfaltiranjem ulice i podzemnim radovima, dok je druga faza trebala da obuhvati izgradnju trotoara i postavljanje rasvjete. Sredstva za drugu fazu radova trebala su biti obezbijeđeni u Kapitalnom budžetu za ovu godinu, ali za to nismo dobili saglasnost Skupštine, ističe Šerbićeva.

Prema njenim riječima, rok za izvođenje radova je do kraja godine.

Derventa Cafe

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here