Vijesti Najave i obavještenja Zastoji u isporuci električne energije i u srijedu

Zastoji u isporuci električne energije i u srijedu

0

Iz Elektro Doboja obavještavaju korisnike distributivne mreže da će u srijedu, 28. februara, doći do zastoja u isporuci električne energije.

Od 9 do 14 časova su planirani radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Derventa tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije u crnčanskom zaseoku Gostići i Torinama,

Kratkotrajno, bez električne energije u periodu od 8.55 do 9 i od 13.55 do 14 časova ostaće potrošači u naseljima Gornji Cerani (zaseok Lazarevići), Velika Sočanica (zaseok Šareg, Tri Kruške i Balaševići) i Crnča (zasok Nagradići, Marijanovići, Nikolići, Babići, Bosići i Bogdanovići) koji se napajaju sa trafo-područja Torine, Crnča – Gostići.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here