Vijesti Najave i obavještenja Zastoji u isporuci električne energije u četvrtak

Zastoji u isporuci električne energije u četvrtak

0

Iz Elektro Doboja obavještavaju korisnike da će u četvrtak, 23. februara, doći do zastoja u isporuci električne energije.

U periodu od 8 do 10 časova planirani su radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Derventa tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije na lokalitetu „Markuljević“, za potrošače koji se napajaju sa trafo-područja Markuljević.

Od 10:30 do 12:30 časova će doći do prekida u isporuci električne energije na području Derventski Lug – Metalvis, za potrošače koji se napajaju sa trafo-područja Derventski Lug – Metalvis.

U vremenu od 13 do 15 časova bez električne energije biće područje Derventski Lug – Svilengrad, odnosno potrošači koji se napajaju sa trafo-područja Derventski Lug – Svilengrad.

U slučaju da radovi budu završeni prije navedenog roka, prekid u isporuci biće kraći od najavljenog, saopšteno je iz Elektro Doboja.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here