Vijesti Društvo Željeznička ulica bogatija za više od 100 sadnica lipe – FOTO

Željeznička ulica bogatija za više od 100 sadnica lipe – FOTO

2

U saradnji Turistička organizacije, Gradske uprave Derventa i preduzeća “Amika” ovih dana je u Željezničkoj ulici zasađeno ukupno 110 sadnica lipe.

Četrdeset pet sadnica obezbijedila je Gradska uprava u saradnji sa Šumskom upravom.

Ozelenjavanje Željezničke ulice dio je projekta proljećnog uređenja grada. Prije nekoliko dana na Trgu pravoslavlja je zasađeno pet sadnica lipe, a ovakve akcije biće nastavljene, istakla je referent u Odjeljenju za stambeno komunalne poslove Nikolina Markuljević, zahvalivši se svim učesnicima na pomoći.

Preduzeće “Amika” rado podržava ekološke projekte, istakla je predsjednica Upravnog odbora Sonja Markelić.

–  Namjeravamo da jedan dio u krugu firme uredio kao park koji bi dali na korištenje svim građanima Dervente, a kroz konsultacije sa Gradskom upravom došli smo do ideje da podržimo i ovaj projekat sa 65 sadnica koje smo donirali, kazala je Markelićeva.

Zasađivanje lipa proveli su službenici i zaposlenici Gradske uprave, Policijske stanice Derventa, Profesionalne vatrogasno-spasilačke jedinice, Šumske uprave i Komunalca.

Derventa Cafe

2 KOMENTARI

  1. Дуго нисам прочитао љепшу вијест везано за Дервенту, пуна подршка за овакве пројекте.
    Треба масовно озеленити град, буквално сваки ћошак гдје има зелене површине засадити дрво.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here