Vijesti Društvo Ženske vrijedne ruke mogu sve – FOTO

Ženske vrijedne ruke mogu sve – FOTO

0

U proteklih šest mjeseci Udruženje žena Derventa je realizovalo radionice pletenja, veza, oslikavanja, dekupaža i izrade predmeta od raznih materijala u okviru projekta “Ekonomsko osnaživanje žena” u projektu podržanom od Ekumenske inicijative žena.

Svoje proizvode, a većinu njih su izradile na kreativnim radionicama, izlagale su od 24.do 26. avgusta 2022. na Sajmu privrede i turizma u Derventi koji se tradicionalno održava u okviru Derventskog vašara.

Naši štandovi privukli su veliku pažnju posjetilaca, a i učesnice su zadovoljne svojim učešćem. Ovo je bila prilika da izlože ono što su njihove vrijedne ruke izradile, a i da zarade i ekonomski osnaže svoje porodice, kažu u UŽ Derventa.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here