Vijesti Sport Banjalučki “Borac” danas u Derventi

Banjalučki “Borac” danas u Derventi

0

Rukometaši Dervente bez borbe su uknjižili tri nova boda. jer je ekipa Igmana odustala je od takmičenja zbog čega se sve njihove utakmice registruju službenim srezultatom 10:0.

Rukometni derbi bez pobjednika (11)

U slijedećem kolu rukometaši Dervente gostuju u Zenici, gdje se sastaju sa ekipom Čelika, a ova utakmica igra se u srijedu, 13. aprila. Nakon toga, 16. aprila, slijedi meč 28. kola protiv ekipe Bosne iz Sarajeva, a ovaj meč biće odigran u sportskoj dvorani u Brodu zbog zauzetosti derventske dvorane.

Ovakav raspored i splet različitih okolnosti uslovio je da rukometaši Dervente pred svojom publikom utakmicu ne odigraju mjesec i po. Dervenćani će moći da svoje ljubimce posmatraju tek 30. aprila, kada u Derventu dolazi ekipa Zrinjskog, posljednjeg kola.

Rukovodstvo kluba je zbog toga dogovorilo prijateljski meč protiv banjalučkog “Borca” u petak, od 17,45 časova.

Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here