Vijesti Sport “Gladijatori” gostovali u Rijeci – FOTO

“Gladijatori” gostovali u Rijeci – FOTO

0

14695554_1355895667794942_5633144976493782431_n

Ragbisti ragbi kluba „Gladijatori“ prošlog vikenda gostovali su u Rijeci, gdje su odigrali prijateljski susret sa istoimenom ekipom, na fantastičnom terenu koji se nalazi u okviru sportskog kompleksa Kantrida. Iako je rezultat bio u drugom planu, ragbisti „Rijeke“ slavili su u posljednjim trenucima susreta rezultatom 30:25.

– Kao što i sam rezultat govori, utakmica je bila puna preokreta, a sve je upotpunila i sjajna organizacija domaćina, pa su svi koji su došli na Kantridu uživali u ljepoti ragbija. Malo je nedostajalo da pobijedimo, meč je odlučen u zadnjim sekundama, a porazu su kumovale povrede ključnih igrača već u prvom poluvremenu. Sve to je na kraju donijelo prevagu Riječanima, što naravno ne umanjuje njihovu pobjedu. Svakako treba spomenuti da smo nakon dužeg vremena uspjeli ponovo da zaigrao „ragbi 15“, uz podršku momaka iz RK „Herceg“, kaže trener „gladijatora“ Radomir Petković Štaka, zahvaljujući se domaćinima na gostoprimstvu i sa željom da na proljeće Riječani budu gosti Dervente.

S obzirom na uspjeh ovog gostovanja, ragbijaši se nadaju da će ovakvih susreta biti i ubuduće, što će doprinijeti razvoju ragbija i samih ekipa. Ako oporavak povrijeđenih igrača bude tekao po planu, kaže popularni Štaka, već u novembru bi se odigrala još jedna utakmica sa jednim od klubova iz Dalmacije.

Podršku muškom dijelu kluba pružile su i Gladijatorke, koje uskoro očekuje nastavak takmičenja u prvenstvu, a u toku su pregovori i za učestvovanje na jednom turniru u Ljubljani.

B. N. –  Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here