Vijesti Društvo Bez el. energije brojna prigradska naselja

Bez el. energije brojna prigradska naselja

0

Zbog planiranih radova ekipa ZP “Elektro Doboja” i RJ “Derventa” na dalekovodima “Derventa – Derventa 1” i “Derventa – Miškovci” doći će do zastoja u isporuci električne energije.

Elektricar

Zbog navedenih radova tokom sutrašnjeg dana (srijeda, 7. oktobra) bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači na području Jasikovače, Čardaka, Rabića, Cerika, Cerova, Gornjih Kukavica, Dželinjaka i Begovače, u periodu od 9.00 do 14.00 časova.

Istog dana, zbog promjene uklopnog stanja na dalekovodu “Derventa – Miškovci”, kratkotrajno (od 10.00 do 10.05 časova) će bez el. energije biti potrošači u Jasencima, Derventskom lugu, Omeragićima, Novom naselju, Turskom Lužanima, Potočanima, Donjim Kukavicama, Osojcima i Bišnji.

Bez električne energije će sutra ostati, u periodu od 12.00 do 14.00 časova, i potrošači koji se napajaju sa dalekovoda “Derventa – Kalenderovci”: Kuljenovci, Agići, Derventski lug (naselje Ćebedžije), Miškovci, Rapćani, Kalenderovci, Grornji i Donji Detlak, te Drijen.

B. N. – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code