Reportaže Stefan Kucurski dio muzičkog tima poznatog pjevača

Stefan Kucurski dio muzičkog tima poznatog pjevača

1

 

13900316_10157306369485037_3444990267567479383_n

Član muzičkog tima koji prati nastupe poznatog izvođača Dada Polumente već duže od pola godine je i dvadesetšestogodišnji Stefan Kucurski, koji nastupa pod umjetničkim imenom John Diamond. Saradnja derventskog muzičara i tekstopisca sa poznatim pjevačem započela je sasvim slučajno, kada je Stefan fotografisao njegov nastup u Odžaku. Fotografija je, inače, još jedna od Stefanovih ljubavi.

– Upoznali smo se u maju prošle godine u Odžaku, kada sam posle nastupa, zahvaljujući menadžeru Branimiru Klepiću, dobio priliku da mu otpjevam nekoliko pjesama koje sam napisao za njega. Jako su mu se svidjele, razmijenili smo kontakte i godinu dana kasnije Dado me je pozvao u studio u Novom Sadu. Poslije kraće probe odmah smo se zaputili u Dortmund na moj prvi nastup sa njim, opisuje Kucurski početak saradnje.

Od tada konstantno živi na relaciji Derventa-Novi Sad, odakle putuju u različita mesta gdje nastupaju. Kao član benda, Stefan radi više stvari, na početku je bio DJ i prateći vokal, a sada je i MC.

Ljubav prema muzici otkrio je još u djetinjstvu i to uz radio i čuvene audio kasete, koje mlađe generacije više ni ne pamte. Na njih je presnimavao omiljene pjesme, da bi ih poslije preslušavao i vežbao pjevanje. Vremenom su došli i nastupi na nekoliko programa za muzičke talente.

15492599_10157977748570037_467437682498887081_n

– Neki od njih su bili izrazito uspješni, a bilo je i neuspeha, što me je samo ojačalo i pokazalo mi da trebam još više da radim na sebi, pa je samim tim je i uspjeh došao. Pored pjevanja i repovanja, bavim se „didžeingom“ već devet godina, sviram klavir i gitaru, pišem pjesme i komponujem, a imam i svoj muzički studio, kaže Kucurski. Ovaj svestrani momak iz hobija se bavi internet dizajnom, 3D arhitekturalnom vizualizacijom, kao i fotografijom i videom.

Sa više od 300 pesama, koje sam pisao kako za sebe, tako i za prodaju, ima značajne planove u budućnosti. Svjestan je da je tek na početku karijere i da je estrada, pored toga što je unosna, jako i skupa.

– Dobio sam priliku da učim od osobe koja je prisutna na estradi već oko 20 godina, čiji su nastupi veoma posjećeni i planiram to da iskoristim na najbolji mogući način, jer to je vjerovatno prilika koja se dobija jednom u životu, za kraj će Kucurski.

Više fotografija pogledajte OVDJE.

B. N. – Derventa Cafe

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code