Vijesti Društvo Novo naselje: Započele pripreme za izgradnju socijalnih stanova

Novo naselje: Započele pripreme za izgradnju socijalnih stanova

0

U Novom naselju započeli su pripremni radovi za izgradnju zgrade sa 30 stambenih jedinica za interno raseljena lica koja će se nalaziti u Ulici Vase Pelagića.

Kako su ispunjeni formalni preduslovi, odnosno izabran najpovoljniji izvođač radova i dobijena građevinska dozvola, izgradnja se očekuje početkom građevinske sezone.

Ranije je najavljeno da će ovim zajedničkim projektom Ministarstva za izbjegle i raseljene Republike Srpske i opštine Derventa biti izgrađeni socijalni stanovi, čiji će korisnici plaćati mjesečnu zakupninu pod povoljnijim uslovima. Formirana je i rang lista korisnika, uz nadgledanje predstavnika UNHCR-a.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code