Vijesti Kultura i obrazovanje Promovisane knjige Nedeljke Borojević–Đukić

Promovisane knjige Nedeljke Borojević–Đukić

0

Knjige “Medonosna polja” i “Rodoslov roda Đukića”, autorke Nedeljke Borojević–Đukić, promovisane su u Derventi.

djukici

U objavljenim knjigama Đukićeva je uspjela da zabilježi mnoge događaje iz života svoje porodice, rodnog mjesta i da ostavi neizbrisivi trag svojim potomcima. Na sinoćnjoj promociji u Motelu “Dvor” ona je zahvalila svima koji su pomogli da dođe do podataka o Đukićima, posebno u objavljenoj knjizi “Rodoslov roda Đukića”, dodajući da je nastojala da zabilježi burna dešavanja i težak život predaka u posljednja dva vijeka.

Recenzent Željko Đukić rekao je da je Nedeljka uložila mnogo truda u djela koja su predstavljena, te da je već objavila knjige “Rotkva sa šećerom” i “Vrijeme ljubavi”.

Nedeljka Borojević–Đukić rođena je u selu Velika Sočanica, opština Derventa, a trenutno živi i radi u Frankfurtu na Majni.

SRNA

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code