Vijesti Politika Sportsko druženje u Sremskoj Mitrovici

Sportsko druženje u Sremskoj Mitrovici

0

Fudbalski klub Borac iz Osinje i Fudbalski klub Fruškogorac iz Manđelosa, koji igra u drugoj Sremskoj ligi odigrali su prijateljsku utakmicu u Sremskoj Mitrovici, čime je ozvaničena saradnja uprave i igrača klubova.

Sportsko druzenje u Sremskoj Mitrovici (1)

Saradnja dva kluba je ostvarena zahvaljujući Opštinskom odboru Stranke napredna Srpska iz Dervente i gradskoj upravi Sremske Mitrovice koji već imaju uspostavljene kontakte i saradnju, a sportsko druženje je nastavak započete saradnje.

Sportsko druzenje u Sremskoj Mitrovici (2)

„Ovo je samo početak saradnje klubova. Dogovoreno je da se ova saradnja nastavi, i na poziv Fudbalskog kluba Borac iz Osinje, u avgustu ove godine fudbaleri iz Sremske Mitrovice gostovaće će u Osinji. Ova saradnja i druženje je pokazalo da smo jedan narod koji živi u dve države, koji ima istu kulturu i istu tradiciju,da imamo dosta zajedničkog, i da nas nikakve podjele ne mogu rastaviti“ saopšteno je iz Opštinskog odbora Stranke napredna Srpska.

Iz Fudbalskog kluba Osinja potvrđuju da ih je domaćin dobro dočekao i ugostio, te da rezultat nije bio ni jednoj ekipi u prvom planu, ali da odaju priznanje domaćinu na pobjedi.

„Ova saradnja treba da postane tradicionalna, zajednička želja oba kluba je da se to ostvari, da se međusobno posjećujmo i da to preraste u bratimljenje“ ističu u Fudbalskom klubu Borac Osinja.

Stranka napredna Srpska daje podršku za saradnju i u drugim oblastima, u oblasti kulture, privrede, a sa svojim dobrim prijateljskim vezama koje ima u Sremskoj Mitrovici želi da pomogne i drugima da to ostvare.

„Dobili smo uvjeravanja ljudi iz gradske uprave Sremska Mitrovica da su oni spremni za saradnju i u drugim oblastima, i da svoja iskustva podijele sa nama. Mi se nadamo da je ovo početak jedne dobre saradnje koja će se sigurno proširivati i unapređivati na dobrobit građana kako Dervente tako i Sremske Mitrovice“ saopšteno je iz Opštinskog odbora Stranke napredna Srpska.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code