Vijesti Društvo Udruženje „Josip Broz Tito“: Susreti balkanske ljubavi

Udruženje „Josip Broz Tito“: Susreti balkanske ljubavi

0

Banja Luka je u subotu bila domaćin 8. Susreta balkanske ljubavi čiji su organizatori Liga antifašista jugoistočne Evrope i udruženja „Josip Broz Tito“.

fadil banjaluka

Bio jer to susret antifašista iz Slovenije, Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine kojima je prisustvovalo više od hiljadu učesnika. Program je počeo himnom „Hej, Slaveni“ i obraćanjem Mirka Race, predsjednika Udruženja „Tito“ u Republici Srpskoj i Hakije Abdića predsjednika Lige antifašista.

Čast da otvori kulturni dio ovih susreta pripala je Fadilu Pelesiću iz Dervente, čije je izvođenje recitacije „Živ je Tito“ Milenka Miše Marića izazvalo opšte oduševljenje prisutnih.

100_4261

 

B. N. – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code