Vijesti Društvo Ulica Marije Bursać: Rasvjeta, pa asfaltiranje – FOTO

Ulica Marije Bursać: Rasvjeta, pa asfaltiranje – FOTO

0

Radovi na rekonstrukciji Ulice Marije Bursać su u punom jeku.

1

Nakon što su postavljene cijevi kojima su razdvojene oborinske vode od fekalne kanalizacije, pristupilo se ravnanju podloge. Jedna je to od poslednjih faza pripremnih radova, nakon koje slijedi asfaltiranje. Radnici Komunalca privode kraju dio poslova koji se odnosi na vodovod, tako da je, prije postavljanje asfata, preostalo instalisanje javne rasvjete.

Kako saznajemo, realizacija projekta teče po planu, tako da bi Dervenćani kroz dvadesetak dana mogli da dobiju novu ulicu, ako ne bude vremenskih nepogoda. Veliko je to olakšanje, naročito za stanovnike Gakovca i Čardaka, koji podnose veliki teret zbog povećanja frekventnosti saobraćaja.

Kako teku radovi pogledajte u foto-galeriji na linku: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.939411669437975.1073741881.130091450370005&type=3

B. N. – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code