Vremenska prognoza za narednu sedmicu (23.2.-1.3.)

0

Sedmicu iza nas obilježilo je stabilno vrijeme, uz sunčane intervale i bez padavina. Temperatura je dostizala ugodnih 10 stepeni u podnevnim časovima, ali jutarnja temperatura spuštala se i ispod nule. U sedmici koja je pred nama očekuje nas promjenjivo vrijeme sa pljuskovima i kišom.

derventa vremenska prognoza

U ponedeljak nas očekuje oblačno i suvo vrijeme uz mogućnost pojave jutarnje magle. Jutarnja temperatura kretaće se oko 5 stepeni, dok će najviša dnevna dosegnuti 12 podiok na Celzijusovoj skali.

Sredinu sedmice donijeće kiše i pravo jesenjsko vrijeme. U utorak, srijedu i četvrtak jutarnje temperature dosezaće 6 stepeni na skali, a najviše dnevne 8 stepeni Celzijusa.

U petak meterolozi najavljuju prestanak padavina sa mogućom pojavom kratkotrajnih pljuskova u večernjem periodu. Jutarnja temperatura kretaće se do 3 stepena, a najviša dnevna do 8 stepeni Celzijusa.

Vikend će obilježiti prestanak padavina, ali i oblačno i suvo vrijeme. Jutarnja temperatura kretaće se do 5 stepeni, a najviša dnevna do 8 stepeni na Celzijusovoj skali.

Nikola Brković – Derventa Cafe

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Možete koristiti sledeće HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

code