Vijesti Društvo КСС „Царица Милица“: Обрадујмо најугроженије поводом највећег хришћанског празника – Васкрса

КСС „Царица Милица“: Обрадујмо најугроженије поводом највећег хришћанског празника – Васкрса

0

Црквена општина Дервента и Коло српских сестара “Царица Милица” позивајо суграђане да подрже хуманитарну акцију и прикупљање и достављање пакета прехране и хигијене намијењене за Дервенћане који се налазе у тешкој животној и материјалној ситуацији.

– Ово је доба године када се припремамо за највећи хришћански празник – Васкрсење Христово и зато молимо све који су у могућности да се одазову на овај апел и помогну нам да сви заједно учинимо Васкрс радостан и посебан за све наше суграђане, позивају из КСС.

Заинтересовани донације могу приложити у храму “Успења Пресвете Богородице“ сваким даном (осим понедјељка) у периоду од 8 до 18 часова.

– Уколико нисте у могућности да донесете прилог, позовите нас на телефон 065/882-265 и чланови кола ће преузети донацију, напомињу у овој организацији.

Новчане донације могу се уплатити и директно на жиро рачун Кола СС „Царица Милица“ Дервента рачун бр: 555-30000374934-72; 551-4602213881-482.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here