Vijesti Društvo КСС “Царица Милица”: Поводом Васкрса подијељено 85 пакета помоћи

КСС “Царица Милица”: Поводом Васкрса подијељено 85 пакета помоћи

0

Ових дана приведена је крају једна од двије велике годишње хуманитарне акције које проводи Коло српских сестара „Царица Милица“ заједно са Православном црквеном општином Дервента.

Васкршња хуманитарна акција и овог пута привукла је оне који су жељели да највећи хришћански празник увеселе и оне слабијег материјалног стања.

Успјели смо посјетити 85 породица и уручити им прехрамбено-хигијенске пакете, а након данашње радионице украшавања васкршњих јаја код храма Успења Пресвете Богородице, чланице кола ће посјетити неколико породица и подијелити неколико оброка најугроженијим, рекла је предсједница КСС Ђурђа Пијетловић.

Она је додала да ова организација стоји на располагању свим људима добре воље који желе да помогну, било уз њихову помоћ или да их повежу директно са онима којима је помоћ потребна.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here