Vijesti Kultura i obrazovanje Младој пјесникињи повеља 33. пјесничких сусрета “Гарави сокак”

Младој пјесникињи повеља 33. пјесничких сусрета “Гарави сокак”

0

Пјесмица „Маслачкова судбина“ младе дервентске пјесникиње Евите Бојковац нашла се у зборнику Међународних сусрета пјесника ,,Гарави сокак” одржаних протеклог викенда у Културном центру у Инђији.

Најмлађа учесница сусрета које је организовао Књижевни клуб ,,Мирослав-Мика Антић“ овог града додијелио јој је и пригодну повељу.

Овај књижевни клуб окупља пјеснике већ 33. пут у континуитету и има регионални и међународни карактер. Приређивач је зборника радова учесника манифестације, а овогодишњи зборник је много ближи идеалу међународног, него сви претходни. Готово половина заступљених аутора послала је своје пјесме на страним језицима и из разних земаља свијета, каже Евита.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here