Vijesti Kultura i obrazovanje ОШ “Никола Тесла”: Награђени најбољи ђаци, ученик генерације Анастасија Столић

ОШ “Никола Тесла”: Награђени најбољи ђаци, ученик генерације Анастасија Столић

0

Руководство ОШ „Никола Тесла“ организовало је данас посебан пријем за ученике носиоце Вукове дипломе, ђака генерације и ученике такмичаре који су школу успјешно представљали на општинским, регионалним и републичким нивима, показавши висок ниво знања.

Овај пријем уприличен је умјесто због епидемије онемогућеног одржавања Дана ученичких достигнућа.

Руководство школе, на челу са директором Љубишом Ђурићем, најбољим ученицима је обезбиједило скроман поклон који ће остати засигурно лијепа успомена. Директор је посебну захвалност изразио добитницима Вукове дипломе Анастасији Столић, која је учествовала и на такмичењима, Сергеју Радановићу, Луки Милинковићу и Марији Милинковић, као и ученици такмичару Маји Поповић. Ђаком генерације у школској 2020/21 проглашена је ученица Анастасија Столић која је својим трудом, радом и залагањем заслужено понијела ту титулу. Поменути ученици су на свим такмичењима остварили потпуну доминацију и са пуним правом добили заслужене награде, саопштено је из ове образовне установе.

Посебну диплому за постигнут изузетан успјех у току школовања у основној школи Анастасија Столић је добила за предмете физику и информатике, а Сергеј Радановић за физику.

Њих двоје су се у овој школској години изузетно потрудили у тим областима и успјех није изостао. Њихови наставници су то препознали и наградили их што је за сваку похвалу. Директор им је рекао да му је велика част што се налази у њиховом друштву и напоменуо им да су они најбољи међу једнакима, кажу у ОШ “Никола Тесла”.

Руководство школе свим ученицима честитало је на успјеху и пожељело им срећу у наставку школовања, да изаберу занимање које желе, те да су им врата школе увијек отворена.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here