Vijesti Kultura i obrazovanje СШЦ “Михајло Пупин” добија “Грчки кутак”

СШЦ “Михајло Пупин” добија “Грчки кутак”

0

У Сарајеву је јуче одржан састанак делегације ЈУ СШЦ “Михајло Пупин” из Дервенте и представника Амбасаде Грчке о отварању “Грчког кутка” овој образовној установи.

Амбасадор Републике Грчке господин Димитрис Папандреу изразио је задовољство и заинтересованост за реализацију овог пројекта.

Грчки кутак је симболично мјесто посвећено грчкој култури, књижевности, историји и традицији, као и учењу грчког језика. Намјењен је ученицима средњих и основних школа као и грађанима који желе учити грчки језик. Кутак, који ће бити формиран у нашој школи је десети у Републици Српској, а подршку реализацији овог пројекта пружа и Градска управа Дервента, истакла је директор Гордана Асентић, која је заједно са Тијаном Михић Пијетловић, предсједником Школског одбора, чинила делегацију дервентске образовне установе.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here